Friday, September 29, 2023


Infracţiuni la regimul rutier

Poliţiştii din Târgu Ocna au depistat la data de 8 iulie a.c. un tânăr de 21 ani, din judeţul Maramureş,…

PublicatCurierulDeStiri , in Actualitate Social , at iulie 9, 2021

Poliţiştii din Târgu Ocna au depistat la data de 8 iulie a.c. un tânăr de 21 ani, din judeţul Maramureş, în timp ce conducea o autoutilitară pe strada Costache Negri având suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

La data de 8 iulie a.c., poliţiştii moineşteni au cercetat un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

La faţa locului poliţiştii au stabilit că în timp ce un bărbat de 36 de ani conducea un autoturism pe strada 1 Mai, a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi a intrat în coliziune cu autoturismul condus de o tânără de 25 de ani.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ pentru tânăra de 25 de ani şi de 1,29 mg/l, alcool pur în aerul expirat pentru conducătorul auto care a provocat evenimentul rutier.

Acesta a fost condus la Spitalul Municipal de Urgenţă Moineşti unde i s-au prelevat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, iar poliţiştii i-au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.