Wednesday, September 22, 2021


Zanni, marele castigator de la Survivor Romania

Sezonul 2 al show-ului de televiziune Survivor, difuzat de Kanal D, si-a desemnat sambata seara invingatorul, in persoana lui Zanni,…

PublicatCurierulDeStiri , in Actualitate , at iulie 11, 2021

Sezonul 2 al show-ului de televiziune Survivor, difuzat de Kanal D, si-a desemnat sambata seara invingatorul, in persoana lui Zanni, un cantaret in varsta de 23 de ani care a plecat acasa cu premiul cel mare, de 50.000 de euro. 

Zanni, Andrei Dascalu si Marius Craciun, un „Faimos” si doi „Razboinici”, au concurat in marea finala a emisiunii desfasurate in Republica Dominicana, punand capat unei perioade de sase luni in care concurentii au avut de indurat numeroase neajunsuri si s-au confruntat in zeci de trasee complicate.

Primul eliminat dintre cei trei a fost Marius Craciun, astfel ca Zanni a fost desemnat castigator in disputa cu Andrei Dascalu.

„De emotii, am transpirat. E foarte greu trofeul, ma simt foarte bine. Recunosc ca am simtit oamenii foarte aproape de mine. Au fost emotii de bucurie si au fost foarte mari pentru ca nu prea stiu cum sa-mi arat recunostinta, dar o veti vedea in energia mea. Va multumesc ca l-ati castigat alaturi de mine”, a fost primul mesaj transmis de Zanni dupa ce a luat trofeul la Survivor Romania 2021.

Pe parcursul show-ului, Zanni a oferit detalii despre ce intentioneaza sa faca cu banii in cazul unei victorii. „Deja imi imaginez cum o sa intru in propriul apartament, cum o sa-l mobilez”, a declarat Zanni.