Monday, October 18, 2021


Oneștiul se pregătește de sărbătoare: se împlinesc 45 de ani de la prima notă de 10 din istoria gimnasticii olimpice.

Oneștiul se pregătește de sărbătoare. Pe 18 iulie, de Ziua Municipiului Onești, se împlinesc 45 de ani de la prima…

PublicatCurierulDeStiri , in Actualitate Cultură și Educație Social Sport , at iulie 13, 2021

Oneștiul se pregătește de sărbătoare. Pe 18 iulie, de Ziua Municipiului Onești, se împlinesc 45 de ani de la prima notă de 10 din istoria gimnasticii olimpice. Cu această ocazie, Primăria Municipiului Onești sprijină inițiativa CSM Onești și Fundației Nadia Comăneci de a organiza la Onești cea de-a treia ediție a evenimetnului ”Nadia Sports Experience – Pașaport pentru sport”.

Locuitorii Oneștiului sunt invitați în weekendului 17 – 18 iulie 2021 la un eveniment inedit, dedicat sportului pentru copii și activităților de mișcare în aer liber pentru întreaga familie.

Nadia Sports Experience este un festival dedicat în special copiilor, dar și părinților și bunicilor, iubitor de sport și mișcare în aer liber. Mă bucur că anul acesta reușim să organizăm evenimentul Pașaport pentru Sport în Onești, chiar când se împlinesc 45 de ani de la Olimpiada de la Montreal”, a declarat Nadia Comăneci, președinte al Fundației Nadia Comăneci

”Nadia Sports Experience – Pașaport pentru Sport în Onești” se adresează copiilor de 7-11 ani (clase primare) și se desfășoară în zilele de sâmbătă și duminică, 17 – 18 iulie 2021, între orele 10.30 – 14.00, în Parcul Central din Onești.

Prima zi a evenimentului ”Nadia Sports Experience – Pașaport pentru Sport în Onești” este rezervată activităților sportive pentru copii – 12 discipline sportive, printre care gimnastică artistică, gimnastică aerobică, atletism, handbal, volei, baschet, judo, tenis de masă etc. În timp ce a doua zi este dedicată activităților distractive de mișcare pentru întreaga familie.

Copiii participanți vor primi un ”Pașaport pentru sport” și pentru fiecare disciplină sportivă testată vor primi o ștampilă în acest pașaport, iar la acumularea a cel puțin șapte ștampile în ”Pașaportul pentru sport”, copiii sunt răsplătiți cu premii surpriză.

Primele două ediții ale evenimentului ”Pașaport pentru sport”, 2018 și 2019, au avut loc în București, și au adunat peste 2000 de copii la fiecare eveniment. În 2020, proiectul a fost suspendat din cauza contextului epidemiologic.

Primăria Municipiului Onești a sprijinit din prima clipă inițiativa, Clubul Sportiv Municipal Onești și Fundația Nadia Comăneci beneficind de tot sprijinul necesar organizării evenimentului Nadia Sports Experiance – Pașaport pentru Sport 2021 în Onești.