Friday, October 22, 2021


Peste 400 de copii au participat în prima zi la ”Nadia Sports Experience – Pașaport pentru sport” la Onești

  Astăzi Parcul Municipal s-a animat de bucuria cupiilor care au participat la acțiunea organizată de Primăria Municipiului Onești împreună…

PublicatCurierulDeStiri , in Actualitate Sport , at iulie 17, 2021

 

Astăzi Parcul Municipal s-a animat de bucuria cupiilor care au participat la acțiunea organizată de Primăria Municipiului Onești împreună cu CSM Onești și Fundației Nadia Comăneci, cea de-a treia ediție a evenimentului ”Nadia Sports Experience – Pașaport pentru sport”.

Între orele 10.30-14.30 s-a desfășurat acțiunea pașaport pentru sport, copiii participanți primind un ”Pașaport pentru sport”, iar la acumularea a cel puțin șapte ștampile în ”Pașaportul pentru sport”, au fost răsplătiți cu premii surpriză.

De la ora 20,00 lotul national de juniori la gimnastică aerobică ne invită la un FLASHMOB plin de energie pe bulevardul Oituz, iar de la ora 21.00 onestenii sunt invitați din nou in parc pentru un spectacol de sunet și lumină, o proiecție laser îin aer liber.

DUMINICĂ:

10.30-12.00: activități sportive cu copiii preșcolari;

12.00-14.30: ștafeta ( proba desfășurată în familie: se va concura în familie, copiii cu părinții și cu bunicii).

Pe 18 iulie, de Ziua Municipiului Onești, se împlinesc 45 de ani de la prima notă de 10 din istoria gimnasticii olimpice. Cu această ocazie, locuitorii Oneștiului sunt invitați în weekendului 17 – 18 iulie 2021 la un eveniment inedit, dedicat sportului pentru copii și activităților de mișcare în aer liber pentru întreaga familie.