Friday, October 22, 2021


Aglomerație pe Autostrada Soarelui, pe sensul către litoral. Se circulă în coloană pe anumite tronsoane

Se circulă în coloană luni dimineață pe Autostrada Soarelui, pe sensul de mers către Constanța, anunță centrul Infotrafic. Centrul Infotrafic…

PublicatCurierul , in Actualitate , at iulie 19, 2021

Se circulă în coloană luni dimineață pe Autostrada Soarelui, pe sensul de mers către Constanța, anunță centrul Infotrafic.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la ora 06:45, pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, pe sensul către litoral valorile de trafic sunt intense, iar pe anumite tronsoane se circulă în coloană.

Sunt semnalate precipitații sub forma de ploaie ușoară de la km 64 (Lehliu, jud. Călărași), către Constanța. La stația de taxare sunt 30-40 de automobile pe banda unde se plătește cash, dar se circula bine pe celelalte benzi.

Turiştii care au venit în acest weekend la mare au fost nevoiţi să se înarmeze cu foarte multă răbdare în trafic, pentru că între stațiunile Eforie Sud și Tuzla au stat in coloana bara la bara la ora 13 pe o distanță de mai bine de zece kilometri.

În staţiunea Mamaia, turiştii preferă să vină în continuare şi să se înghesuie pe plajele vechi, acolo unde pot să-şi tragă şezlongul foarte aproape de mal, în detrimentul plajelor noi, lărgite, unde sunt nevoiţi să meargă 200 chiar şi 300 de metri până la mal.