Bacău:Prins beat la volan de două ori în aceeași zi – Curierul de stiri
Friday, April 19, 2024


Bacău:Prins beat la volan de două ori în aceeași zi

La data de 22 iulie a.c., în jurul orei 18:00, un echipaj de poliţie rutieră din cadrul Biroului Rutier Bacău,…

PublicatCurierul , in Actualitate , at iulie 24, 2021

La data de 22 iulie a.c., în jurul orei 18:00, un echipaj de poliţie rutieră din cadrul Biroului Rutier Bacău, au depistat în flagrant delict, un bărbat, de 54 de ani, din comuna Faraoani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Calea Bârladului din localitate, având o îmbibaţie alcoolică de 0,26 mg/l alcool pur în aerul expirat

Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional de poliţişti şi i-a fost înmânată dovada înlocuitoare a permisului de conducere fără drept de circulaţie.

Ulterior, după circa 40 de minute, conducătorul auto a fost depistat în timp ce conducea autoturismul având o îmbibaţie alcoolică de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost condus la spital, unde i s-au recoltat două mostre biologice de sânge la interval de o oră în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii i-au întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi conducerea unui vehicul pe drumurile publice având dreptul de a conduce suspendat.