IMAGINI de la CUMPLITUL accident rutier din comuna Racaciuni, județul Bacău – Curierul de stiri
Friday, March 29, 2024


IMAGINI de la CUMPLITUL accident rutier din comuna Racaciuni, județul Bacău

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN2 Bacău-Adjud, la ieșire din localitatea Răcăciuni, județul Bacău,…

PublicatCurierul , in Actualitate , at iulie 25, 2021

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN2 Bacău-Adjud, la ieșire din localitatea Răcăciuni, județul Bacău, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autoturism și un microbuz în care se aflau 15 persoane. Potrivit primelor informații, 5 persoane au suferit leziuni (printre care și un copil), fiind evaluate medical la fața locului. Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri, fiind activat planul roșu de intervenție.

Se estimează reluarea normală a circulației în 45-60 de minute.

Știrea inițială: Un grav accident de circulație a avut loc în aceasta dimineață în comuna Racaciuni din județul Bacău. între o autoutilitara și un autoturism. Din primele informații furnizate de ISU Bacău în accident sunt implicate 11 persoane, însă deocamdată nu se cunoaște care este starea acestora. Având în vedere gravitatea accidentului a fost activat PLANUL ROSU.

La fata locului sunt prezente mai multe echipe de intervenție ale ISU Bacău, dar și a ISU Galați și Vrancea, precum și un elicopter SMURD Iași.

Știre în curs de actualizare!