Saturday, September 30, 2023


Continuă perioada de înscrieri la Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău

Candidații se pot înscrie online pe platforma www.admitere.ub.ro. sau la sediul Universității până pe 30 iulie anul curent. Programul de…

PublicatCurierulDeStiri , in Cultură și Educație , at iulie 26, 2021

Candidații se pot înscrie online pe platforma www.admitere.ub.ro. sau la sediul Universității până pe 30 iulie anul curent. Programul de lucru, la înscrierea online, este 24 de ore din 24 de ore, iar pentru cei care optează să se înscrie, la sediul facultăților, programul de lucru este: Luni – Vineri: 9-15, Sâmbătă: 9-12, duminica inchis.

Informații complete despre admiterea la cele 5 facultăți se găsesc pe www.admitere.ub.ro și pe paginile web ale facultăților: www.ub.ro/inginerie/admiterewww.ub.ro/litere/admitere;  www.ub.ro/stiinte/admiterehttps://www.ub.ro/fsec/ și www.ub.ro/smss/admitere.

Prin oferta educațională a celor 5 facultăți, care cumulează 35 de programe de studii universitare de licență, 26 de programe de studii universitare de master, Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău oferă numeroase oportunități de formare în concordanță cu cerințele de pe piața forței de muncă.

Admiterea de anul acesta oferă și oportunități pentru absolvenții de liceu care nu au bacalaureat. Colegiul din cadrul Universităţii „Vasile Alecsandri” din Bacău organizează învăţământ terţiar nonuniversitar la forma cu frecvenţă, pentru calificări profesionale corespunzătoare nivelului de calificare 5, conform Cadrului Naţional al Calificărilor (CNC), aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 918/2013.

Înscrierea candidaţilor se va desfășura online, în perioada 15-26 iulie 2021, pe platforma www.adcol.ub.ro sau la sediul Universității „Vasile Alecsandri” din Bacău, în cazul în care candidații nu dispun de mijloacele tehnice necesare. Pentru admiterea la Colegiul din cadrul Universității „Vasile Alecsandri” din Bacău au dreptul să se înscrie absolvenții de liceu, fără diplomă de bacalaureat (doar cu adeverință de absolvire a liceului) sau cu diplomă de bacalaureat sau diplome echivalente.