Saturday, September 30, 2023


AMPLU proiect de infrastructurā la Onesti! Pânā la finele anului 2023, Municipiul îsi va schimba fata

Primăria Onești a demarat procedurile pentru refacerea trotuarelor și  aleilor pietonale care se afla intr-o stare avansată de degradare, din interiorul…

PublicatCurierul , in Actualitate , at iulie 26, 2021

Primăria Onești a demarat procedurile pentru refacerea trotuarelor și  aleilor pietonale care se afla intr-o stare avansată de degradare, din interiorul incintelor,

„Una dintre prioritățile mandatului meu o reprezintă investiția în infrastructura pietonala și rutieră. Cred ca onestenii merita un oraș curat și modern de care sa fie mândri”, a declarat Laurențiu Neghina, primarul Oneștiului.

Astfel, în prima faza vor fi reabilitate următoare trotuare și alei:

 -Str. Culturii pe segmentul cuprins intre intersectia cu str. George Bacovia pana la intersectia cu B-dul Belvedere si strazile adiacente. 

  str. G. Bacovia  pe segmentul cuprins intre intersectia cu B-dul Belvedere  până la intersecția cu Str. Libertății si strazile adiacente.

  Str. Mercur pe segmentul cuprins intre intersectia cu str. G. Bacovia  până la intersectia cu str. Libertății si strazile adiacente.

– str. Sintezei pe segmentul cuprins intre intersectia cu B-dul Belvedere  până la intersecția cu Str. Libertății si strazile adiacente.

  str. Stirenului pe segmentul cuprins intre intersectia cu Str. G. Bacovia până la intersecția cu  B-dul Belvedere  si strazile adiacente.

– str. Cașinului pe segmentul cuprins intre intersectia cu B-dul Republicii ( Magazin Flanco) până la intersecția cu Str. 1 Mai si strazile adiacente.

  str. A.I. Cuza  pe segmentul cuprins intre intersectia cu str. Mihai Bravu  până la intersecția cu Str. Dr. Victor Babeș si strazile adiacente.

  str. Stadionului pe segmentul cuprins intre intersectia cu Str. Dr. Victor Babeș până la intersecția cu B-dul Mărășești

  str. Pajura  pe segmentul cuprins intre intersectia cu B-dul Mărășești (zona Carrefour)până la intersecția cu Str. Stadionului

  B-dul Mărășești spre SC Panimon SA

În cea de a doua etapa vor intra în lucru si:

-Str. Dobrogeanu Gherea . 

      Str. George Coșbuc  .

      Str. Muncii.

    – str. Sfinții Apostoli.

      str. 8 Martie (+Alee Punte).

    – str. Eduard Sechel.

     str. Dorobanțului   .

     str. Cuciur 

     str. Păcii – Radu Rosetti – Tineretului  

     Str Tineretului 

   – B-dul Oituz  spate (Poștei-Flanco).

    -B-dul Oituz  spate (BIBLIOTECA – STR LILIACULUI).

    -B-dul Oituz  spate (Poștei- RADU ROSETTI)  .

    -B-dul Oituz  – STR. PERCHIULUIspate (Poștei-Flanco).

    -B-dul Republicii (Alei și accese blocuri)

Valoarea estimată a lucrarilor depășește 9.000.000 lei fără Tva, iar termenul de execuție de de 24 de luni de la data semnării contractelor.