Saturday, July 2, 2022


7 mandate de percheziţie domiciliară puse în executare de poliţişti

La data de 29 iulie a.c., poliţiştii din cadrul secţiilor de poliţie subordonate Poliţiei municipiului Bacău au acţionat pentru prevenirea…

PublicatCurieruldeOnesti , in Actualitate , at iulie 30, 2021

La data de 29 iulie a.c., poliţiştii din cadrul secţiilor de poliţie subordonate Poliţiei municipiului Bacău au acţionat pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor contra patrimoniului pe raza de competenţă. Au fost puse în executare şapte mandate de percheziţie domiciliară pe raza comunei Roşiori, la imobilele a şapte localnici, cu vârste cuprinse între 20 şi 40 de ani.

Din cercetări s-a stabilit că, cei în cauză, în perioada 02-17 iulie a.c., ar fi sustras 50 de baloţi de lucernă de pe terenul proprietatea unui tânăr de 22 de ani, cauzând un prejudiciu de aproximativ 7.000 de lei. Ca urmare a executarii mandatelor de perchezitie, s-a reusit completarea materialului probator, cercetările fiind continuate faţă de bănuiţi, cu privire la săvârşirea infracţiunii de furt.

La activităţi au participat şi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Bacău. Pentru a preveni furturile de pe câmp, poliţiştii vă recomandă:

 Asiguraţi pază umană sau apelaţi la câini de pază deoarece hoţii profit de faptul că terenurile şi culturile nu sunt supravegheate corespunzător!

 Nu achiziţionaţi produse agricole de la vânzători ocazionali deoarece aceste produse pot proveni din furturi.

Sursa: IPJ Bacău