Friday, July 12, 2024


Un bărbat din Bacău care furase portofelul unei femei, reținut de polițiști

La data de 30 iulie a.c., în jurul orei 09.30, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Bacău au fost sesizaţi prin S.N.U.A.U….

PublicatCurierul , in Actualitate , at august 1, 2021

La data de 30 iulie a.c., în jurul orei 09.30, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Bacău au fost sesizaţi prin S.N.U.A.U. 112, despre faptul că unei femei de 50 de ani, i-a fost sustras din geantă, un portofel cu acte şi bani, în dreptul unui imobil de pe strada Calea Mărăşeşti din localitate.

La faţa locului s-a deplasat o patrulă de siguranţă publică, care, într-un timp foarte scurt au identificat un bărbat de 38 de ani, din Bacău, bănuit de comiterea faptei. Bărbatul a fost condus la sediul Secţiei 1 Poliţie pentru audieri, fiind întocmit dosar penal în care sunt efectuate cercetări, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt. De asemenea, poliţiştii au stabilit că bănuitul se afla sub control judiciar. Portofelul cu acte şi bani a fost restituit păgubitei.

Faţă de bărbatul de 38 de ani, poliţiştii au luat măsura reţinerii pe o perioadă de 24 ore şi l-au introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Bacău.

Furturile din buzunare şi genţi se comit în special în locurile aglomerate. Dacă sunteţi împins în astfel de locuri, verificaţi-vă imediat buzunarul cu bani sau geanta, pentru a fi siguri că nu sunteţi victima unei infracţiuni de furt.