Femeie salvată de la înec de polițiștii băcăuani – Curierul de stiri
Friday, April 19, 2024


Femeie salvată de la înec de polițiștii băcăuani

O femeie în vârstă de 69 ani a fost salvată de poliţişti din apă, în zona podului Şerbăneşti din municipiul…

PublicatCurierulDeStiri , in Actualitate Comunicate Social , at august 3, 2021

O femeie în vârstă de 69 ani a fost salvată de poliţişti din apă, în zona podului Şerbăneşti din municipiul Bacău, unde a ajuns din motive deocamdată neelucidate.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, inspectorul principal Cătălina Păduraru, a declarat, marţi, că poliţiştii au intevenit după ce au auzit strigătele de ajutor ale femeii.

La data de 31 iulie a.c., în jurul orei 12:30, poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Bacău desfăşurau activităţi de investigare în zona podului din cartierul Şerbăneşti, când au auzit strigăte de ajutor din mijlocul apei.

S-au mobilizat imediat, au procurat o funie şi au acţionat operativ pentru scoaterea acesteia din apă. Ulterior, au stabilit că este vorba despre o femeie de 69 de ani care nu mai putea să înoate până la mal.

Poliţiştii au solicitat o ambulanţă care a transportat femeia la spital, în vederea examinării medicale. Salvarea de vieţi omeneşti este una dintre principalele atribuţii ale Poliţiei, iar, în acest caz, poliţiştii băcăuani au îndeplinit cu succes misiunea de a salva viaţa unui om.