Thursday, April 25, 2024


Brațul nordic al Centurii Bacăului va fi recepționat și deschis circulației în această săptămână

În această săptămână, brațul nordic al Centurii Bacăului va fi recepționat oficial, urmând să fie deschis și pentru circulație, după…

PublicatCurierulDeStiri , in Actualitate , at august 3, 2021

În această săptămână, brațul nordic al Centurii Bacăului va fi recepționat oficial, urmând să fie deschis și pentru circulație, după ce firmele lui Dorinel Umbrărescu, Tehnostrade SA și Spedition UMB SA, au terminat lucrările cu aproape un an mai devreme.

Contractul de execuție a fost semnat în decembrie 2018, în mandatul lui Lucian Șova, de ministru al Transporturilor, după rezilierea contractului cu turcii de la Eko Insaat Ve Tic As și după o a doua licitație.

„Miercuri va avea loc Recepția la Terminarea Lucrărilor (RTL) și pentru brațul nordic al Variantei Ocolitoare Bacău și pentru nodul Holt, care face legătura cu județul Vaslui. Nu doar noi, băcăuanii, așteptam asta, ci toți cei care doreau să aibă parte de un acces mai rapid spre Piatra Neamț și spre est. Firesc, Recepția va fi urmată de deschiderea traficului”, a anunțat marți dimineață deputatul Mircea Fechet de la PNL Bacău.