Tuesday, October 26, 2021


Poliţiştii rutieri din Bacău, Neamţ şi Vaslui au aplicat peste 200 de amenzi în 2 ore, intr-o acțiune comunā

Poliţiştii rutieri din Bacău, Neamţ şi Vaslui au aplicat, joi, 221 de amenzi în cadrul unei acţiuni comune pe care…

PublicatCurierul , in Actualitate , at august 6, 2021

Poliţiştii rutieri din Bacău, Neamţ şi Vaslui au aplicat, joi, 221 de amenzi în cadrul unei acţiuni comune pe care au realizat-o timp de două ore pe drumurile publice din judeţul Bacău.

‘În total, în cele două ore de acţiune, 35 de conducători auto au rămas fără permis, iar dintre aceştia, 19 pentru încălcări ale regimului legal de viteză ce depăşea cu mai mult de 50 de kilometri pe oră limita legală pe sectorul de drum unde a fost înregistrată de mijloacele omologate de măsurare a vitezei. Unul dintre conducătorii auto sancţionaţi în cadrul acţiunii a fost un bărbat de 71 de ani, din Braşov, care era prea grăbit spre Bacău, fiind depistat pe DN 2 – E 85, în localitatea Cleja, cu viteza de 104 kilometri pe oră, iar urmarea a fost că poliţiştii i-au ridicat permisul de conducere în vederea suspendării pentru o perioadă de 90 de zile’, a declarat, într-un comunicat de presă remis AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, inspectorul Cătălina Păduraru.

Poliţiştii rutieri au retras şi 8 certificate de înmatriculare.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău a subliniat că scopul acţiunii a fost creşterea gradului de siguranţă pentru toate categoriile de participanţi la trafic şi conştientizarea de către conducătorii auto a pericolului la care se expun în situaţia nerespectării regulilor de circulaţie. AGERPRES