Tuesday, October 26, 2021


În acest weekend polițiștii băcăuani au dat amenzi în valoare de 71.000 de lei

În perioada 06-08 august a.c., poliţiştii au acţionat în municipiul Bacău pentru reducerea riscului rutier. Poliţişti rutieri şi de ordine…

PublicatCurierulDeStiri , in Actualitate Comunicate Social , at august 9, 2021

În perioada 06-08 august a.c., poliţiştii au acţionat în municipiul Bacău pentru reducerea riscului rutier. Poliţişti rutieri şi de ordine publică au desfăşurat activităţi specifice pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente.

Au fost legitimate peste 500 de persoane şi controlate în trafic 407 autovehicule. Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 147 de sancțiuni contravenționale a căror valoare se ridică la 71.000 de lei.

Cele mai multe amenzi au fost aplicate pentru exces de viteză, respectiv 65, 7 pentru conducerea sub influenţa alcoolului, 17 pentru neportul centurii de siguranţă, 16 pentru defecţiuni tehnice, iar restul sancțiunilor contravenţionale pentru încălcarea altor norme stabilite pentru circulația pe drumurile publice. Totodată, au fost reținute 21 de permise de conducere, din care 9 pentru nerespectarea regimului legal de viteză și retrase 5 certificate de înmatriculare. De asemenea, au fost constatate 2 infracţiuni de conducere sub influenţa alcoolului.