Wednesday, July 17, 2024


Alcoolul la volan te lasa fara permis!

La data de 10 august a.c., în jurul orei 23:30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Bacău au depistat în trafic,…

PublicatCurierulDeStiri , in Actualitate Comunicate Social , at august 11, 2021

La data de 10 august a.c., în jurul orei 23:30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Bacău au depistat în trafic, pe raza localității, un autoturism condus de un bărbat în vârsta de 43 de ani. Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0, 85 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care a fost condus la spital unde i s-au prelevat mostre biologice de sânge. Bărbatului i-a fost reținut permisul de conducere și este cercetat penal pentru comiterea infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influența alcoolului.

La data de 11 august a.c., în jurul orei 00.30, polițiștii din Dărmănești au depistat în trafic un localnic de 20 de ani care conducea un autoturism, cu o alcoolemie de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul a fost condus la spital în vederea prelevării de mostre biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei şi i-a fost reţinut permisul de conducere. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.