Saturday, May 25, 2024


Bunuri recuperate de polițiști în urma unor percheziții domiciliare

La data de 09 august a.c., polițiștii din Buhuși au fost sesizați de un bărbat de 67 de ani, din…

PublicatCurieruldeOnesti , in Actualitate , at august 19, 2021

La data de 09 august a.c., polițiștii din Buhuși au fost sesizați de un bărbat de 67 de ani, din comuna Racova despre faptul că, persoane necunoscute i-ar fi sustras bunuri din locuință.

În urma cercetărilor efectuate de polițiștii de investigații criminale din Buhuși s-a stabilit că, în dimineața aceleași zile, bărbatul ar fi apelat la ajutorul unui vecin pentru a-i schimba yala la ușă.

În cursul după-amiezei a fost apelat telefonic de o persoană necunoscută care i-ar fi comunicat să se deplaseze la magazinul din sat unde este așteptat de un echipaj de poliție, aspect neconfirmat.

La revenirea la domiciliul său, bărbatul a constatat că din locuință îi lipsește suma de 5.000 de lei pe care îi avea într-o borsetă. La data de 18 august a.c., polițiștii din Buhuși, împreună cu luptători pentru acțiuni speciale au pus în aplicare două mandate de percheziție domiciliară, la două persoane bănuite de comiterea infracțiunii de furt calificat.

Cu ocazia efectuării percheziţiilor au fost identificate bunuri ce au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Doi bărbați din localitate sunt cercetați de polițiști, bănuiți de comiterea faptei.

Polițiștii vă recomandă să aveți grijă pe cine primiți în locuință. Nu toți oamenii sunt de încredere!

Sursa: IPJ Bacău