Sunday, May 19, 2024


Doi morți și mai mulți răniți, după ce o mașină a intrat într-un microbuz, în Iași

Accidentul a avut loc miercuri seară pe Drumul European 583, între localitatea Strunga şi oraşul Târgu Frumos. Doi tineri, un…

PublicatCurierulDeStiri , in Actualitate , at august 19, 2021

Accidentul a avut loc miercuri seară pe Drumul European 583, între localitatea Strunga şi oraşul Târgu Frumos. Doi tineri, un bărbat de 29 de ani şi o femeie de 28 de ani, au murit pe loc după ce autoturismul în care se aflau s-a izbit violent de un microbuz cu opt pasageri, informează Agerpres.

La fața locului au fost trimsie două autospeciale de intervenţie cu module de descarcerare, două echipaje de prim ajutor, un echipaj de transport victime multiple şi patru echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean, a informat Georgică Onofreiasa, purtător de cuvânt al ISU Iaşi.

Potrivit ISU Iaşi, în microbuz se aflau opt persoane. Şapte dintre acestea au fost rănite şi au fost transportate cu ambulanţele la spital, după ce au primit îngrijiri medicale la locul accidentului. Şoferul microbuzului a fost rănit, dar a refuzat transportul la spital.  Poliţiştii rutieri fac cercetări pentru a stabili cauzele producerii accidentului.