Sunday, May 19, 2024


Cabinetul de Expertiză Medicală Onești se va muta într-un spațiu nou

Subprefectul județului Bacău, Narcis Jitaru, a avut în cursul zilei de astăzi, alături de directorul executiv al Casei Județene de…

PublicatCurierulDeStiri , in Actualitate Social , at august 20, 2021

Subprefectul județului Bacău, Narcis Jitaru, a avut în cursul zilei de astăzi, alături de directorul executiv al Casei Județene de Pensii Bacău, Simona Tăbăcaru, o întrevedere cu conducerea Spitalului Municipal „Sfântul Ierarh Dr. Luca” Onesti, reprezentată de managerul  Gelu Titel Nicolcea.

Discuțiile purtate au vizat mutarea Cabinetului de Expertiză Medicală Onești într-un spațiu nou, în aceeași locație, însă un spațiu modernizat, reconfigurat după nevoile persoanelor care se adresează acestuia.
„Tinând cont de faptul că cei care se prezintă la Cabinetului de Expertiză sunt persoane vârstnice, cu dizabilități, expertizate medical, noul spatiu promite a fi unul pe măsura nevoilor și necesităților acestora.
În acest demers suntem sustinuti și de Primăria Onești, care, prin intermediul primarului Laurențiu Neghină ne-a asigurat de tot sprijinul”, a declarat subprefectul Narcis Jitaru.