Sunday, August 14, 2022


23 august, zi plină pentru polițiștii băcăuani

Polițiștii băcăuani au intervenit pe în data de 23 august la 97 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112. Au aplicat…

PublicatCurierulDeStiri , in Actualitate , at august 24, 2021

Polițiștii băcăuani au intervenit pe în data de 23 august la 97 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112. Au aplicat peste 170 de sancţiuni contravenţionale, iar în urma acțiunilor și intervențiilor efectuate au depistat în flagrant delict doi autori de infracțiuni și au luat măsura arestării preventive faţă de o altă persoană.

La data de 23 august a.c., poliţiştii au acționat, la nivelul judeţului Bacău, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice.

Au fost organizate 6 acțiuni și s-a intervenit la 97 de evenimente, dintre care 88 au fost sesizate prin 112. Au fost prinși în flagrant delict doi autori de infracțiuni și a fost pus în executare un mandat de arestare preventivă.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 178 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 185.000 de lei. Siguranţa rutieră şi salvarea de vieţi sunt, de asemenea, priorităţi ale poliţiei băcăuane. Astfel, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie.

Au fost reținute în vederea suspendării 23 de permise de conducere și au fost retrase 6 certificate de înmatriculare.