Sunday, May 19, 2024


Un tânăr de 30 de ani a fost atacat de urs în apropierea Oneștiului

Primăria din Mănăstirea Cașin a anunțat pe pagina sa socializare că un tânăr de 30 de ani din localitate a…

PublicatCurierulDeStiri , in Actualitate Social , at august 24, 2021

Primăria din Mănăstirea Cașin a anunțat pe pagina sa socializare că un tânăr de 30 de ani din localitate a fost atacat de urs în zona Arinișul Mare. Din fericire, bărbatul a scăpat cu viață, dar astfel de incidente pot apărea oricând.

”Astăzi (n.r. ieri), în jurul orelor 14, un cetățean din Mănăstirea Caşin în vârstă de 30 de ani, a fost atacat de un urs în zona Arinișul Mare.
Singurul lucru pozitiv este ca cetățeanul a scăpat cu viață și este în grija medicilor! Facem apel la dumneavoastră ca în perioada următoare sa dați dovada de multă atenție și precauție în cazul în care va deplasați în zona respectiva și nu numai.”
De asemenea, Primăria din Mănăstirea Cașin trage un semnal de alarmă asupra posibilității inmulțirii unor astfel de evenomente: ”Urșii s-au înmulțit și vom avea o toamnă grea! Oamenii sunt obișnuiți să meargă la ciuperci, și vor invada teritoriul urșilor care au iesit din fondul forestier ! Legislația nu ne ajută în acest moment decât dacă ajung în gospodăriile oamenilor!”