Wednesday, August 17, 2022


Înregistrarea în Spaţiul Privat Virtual al Fiscului, obligatorie de la 1 martie 2022 pentru oricine desfășoară o activitate economică

Înregistrarea în Spațiul Privat Virtual va deveni obligatorie începând cu trimestrul doi al anului viitor. Codul de procedură fiscală va…

PublicatCurieruldeOnesti , in Actualitate , at august 25, 2021

Înregistrarea în Spațiul Privat Virtual va deveni obligatorie începând cu trimestrul doi al anului viitor. Codul de procedură fiscală va impune această digitalizare forțată pentru oricine desfășoară o activitate economică.

Înregistrarea în Spaţiul Privat Virtual al Fiscului va deveni obligatorie de la 1 martie 2022 pentru  orice entitate care are o activitate economică. Inclusiv persoanele fizice care au profesii liberale vor trebuie să fie înregistrate.

Ministerul de Finanţe va aduce modificări Codului de procedură fiscală și va fi o digitalizare forțata a relației cu contribuabilii.

Spaţiul Privat Virtual, cunoscut sub acronimul SPV, facilitează relația de la distanță cu autoritatea fiscală și permite depunerea declarațiilor în format digital, cu un program 24/7.

Majoritatea contribuabililor s-au înregistrat voluntar pentru că simplifică mult relația cu autoritatea fiscală, arată Digi24.