Sunday, July 14, 2024


Ordine de protecție provizorii emise de poliţişti

La data de 26 august a.c., poliţiştii din cadrul Postului de Poliție Poduri au fost sesizaţi de către o femeie…

PublicatCurierulDeStiri , in Actualitate , at august 27, 2021

La data de 26 august a.c., poliţiştii din cadrul Postului de Poliție Poduri au fost sesizaţi de către o femeie de 36 de ani, despre faptul că, soţul ei, aflat sub influența băuturilor alcoolice, pe fondul unui conflict, a amenințat-o cu moartea.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au procedat la întocmirea formularului pentru evaluarea riscului iminent asupra vieții și integrității victimei, reieșind faptul că se impune emiterea unui ordin de protecție provizoriu.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „amenințare”.

La data de 26 august a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Bacău au fost sesizaţi prin apel 112, de către un tânăr de 20 de ani, despre faptul că tatăl său provoacă scandal în familie.

Deplasându-se la faţa locului, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că bărbatul în cauză, pe fondul consumului de alcool și a unor neînțelegeri, a provocat o ceartă în familie, amenințând membrii familiei cu acte de violență.

De asemenea, polițiștii au procedat la întocmirea formularului pentru evaluarea riscului iminent asupra vieții și integrității victimei și au emis pe numele bărbatului un ordin de protecție provizoriu.