Sunday, August 14, 2022


Polițiștii băcăuani acționează pentru siguranța comunității

Ieri, polițiștii băcăuani au intervenit la 72 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112. Au aplicat peste 200 de sancţiuni contravenţionale,…

PublicatCurierulDeStiri , in Actualitate , at august 28, 2021

Ieri, polițiștii băcăuani au intervenit la 72 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112. Au aplicat peste 200 de sancţiuni contravenţionale, iar în urma acțiunilor și intervențiilor efectuate au luat măsura reținerii față de o persoană și au pus în executare două mandate de arestare prevetinvă faţă de alte două persoane.

La data de 27 august a.c., poliţiştii au acționat, la nivelul judeţului Bacău, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice. Au fost organizate 6 acțiuni și s-a intervenit la 72 de evenimente, dintre care 65 au fost sesizate prin 112. A fost reținut un bărbat și au fost puse în executare două mandate de arestare preventivă. Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 218 sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 133.000 de lei.

Siguranţa rutieră şi salvarea de vieţi sunt, de asemenea, priorităţi ale poliţiei băcăuane. Astfel, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie. Au fost reținute în vederea suspendării 33 de permise de conducere și au fost retrase 10 certificate de înmatriculare.