Saturday, May 25, 2024


Patru persoane rănite, dintre care una a rămas încarcerată în urma unui accident rutier pe DN 2D

Patru persoane au fost rănite, dintre care una a rămas încarcerată în urma unui accident rutier care a avut loc,…

PublicatCurierul , in Actualitate , at septembrie 2, 2021

Patru persoane au fost rănite, dintre care una a rămas încarcerată în urma unui accident rutier care a avut loc, miercuri, pe DN2D, la ieşirea din Focşani spre Boloteşti, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea.

„O autospecială de descarcerare şi o autospecială de intervenţie din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani şi o ambulanţă SMURD de la Staţia de Pompieri Vidra au intervenit la un accident rutier produs pe DN2D, la ieşirea din Focşani spre Boloteşti, în urma căruia au fost rănite patru persoane, dintre care una a rămas încarcerată”, a precizat ISU Vrancea.

Potrivit Poliţiei, în accident au fost implicate două autoturisme, iar în urma impactului, o femeie care se afla la volanul uneia dintre maşini a rămas încarcerată.

Victimele au fost preluate şi transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă „Sf. Pantelimon” Focşani.

Poliţiştii fac cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul rutier. AGERPRES