Thursday, July 18, 2024


Activități desfășurate de polițiști pentru siguranța cetățenilor

În ultimile 24 de ore, la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău au fost desfăşurate 6 acţiuni în vederea creşterii…

PublicatCurierulDeStiri , in Actualitate , at septembrie 7, 2021

În ultimile 24 de ore, la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău au fost desfăşurate 6 acţiuni în vederea creşterii gradului de siguranţă şi protecţie pentru cetăţeni prin protejarea persoanei, a patrimoniului, siguranţă stradală şi siguranţă rutieră.

La data de 06 septembrie a.c., peste 100 de poliţişti băcăuani au fost angrenaţi în activităţile de menţinere a ordinii şi liniştii publice.

Polițiștii au intervenit la 58 de solicitări ale cetățenilor, din care, 53 primite prin SNUAU 112 și au aplicat sancțiuni contravenționale în valoare de 78.000 de lei.

Tot în această perioadă, polițiștii au prins în flagrant delict 3 persoane bănuite de săvârșirea unor infracțiuni.

În cadrul activităților efectuate, polițiștii din județul Bacău au aplicat 218 sancțiuni contravenționale. De asemenea, polițiștii au reținut 15 permise de conducere și au retras 3 certificate de înmatriculare auto.

O atenție deosebită a fost acordată traficului rutier, polițiștii acționând pe principalele drumuri naţionale pentru ca cetățenii să se deplaseze în condiții cât mai sigure.