Thursday, July 18, 2024


Zboruri anulate azi de pe aeroportul din Bacău

Wizz Air își informează pasagerii că unele zboruri operate între aeroporturi din România și Italia vor fi amânate sau anulate…

PublicatCurierulDeStiri , in Actualitate , at septembrie 7, 2021

Wizz Air își informează pasagerii că unele zboruri operate între aeroporturi din România și Italia vor fi amânate sau anulate în data de 7 septembrie din cauza unei greve neprevăzute a Autorității Italiene a Aviației Civile (ENAC). Zborurile nu vor fi permise în Italia între orele 13:00 și 17:00, ora locală.

Această situație este în afara controlului companiei aeriene. Wizz Air face toate eforturile pentru a opera cât mai multe zboruri și pentru a reduce durata amânărilor, însă unele zboruri între România și Italia vor fi amânate sau anulate. Wizz Air își cere scuze pentru orice neplăceri pe care această situație neprevăzută le poate produce. Wizz Air informează pasagerii afectați și le oferă opțiunea rambursării a 120% din suma achitată sub formă de credit de companie, rambursarea banilor 100% sau reprogramarea gratuită”, arată compania într-un comunicat de presă.

Zborurile cu plecare din Bacău care vor fi amânate sunt Bacău – Torino (ora 11.10), Torino – Bacău (14.20), Catania – Bacău (14.00) și Bacău – Catania (16.55).