Monday, July 15, 2024


Compartimentul de Primiri Urgențe de la Onești își restrânge activitatea!

Spitalul Municipal Onești anunță restricționarea activității de la Compartimentul de Primiri Urgențe din cauza infectării unor cadre medicale. Urgențele minore…

PublicatCurierulDeStiri , in Actualitate , at septembrie 11, 2021

Spitalul Municipal Onești anunță restricționarea activității de la Compartimentul de Primiri Urgențe din cauza infectării unor cadre medicale. Urgențele minore vor fi direcționate către alte unități medicale.

Începând de astăzi, 11 septembrie 2021, Compartimentul de Primiri Urgențe al Spitalului Municipal Onești va acorda servicii medicale prin medicii de gardă din secțiile medicale, doar pentru urgențele majore și pacienților cu suspiciune înaltă de infectare cu Covid-19. Urgențele minore și medii vor fi dirijate de către Serviciul de Ambulanță Bacău către alte spitale din zonă. Situația este cu caracter temporar și a fost determinată de contaminarea cu Covid19 a unor cadre medicale din Compartimentul de Primiri Urgențe.
Pentru reglementarea situației s-au făcut solicitări oficiale către DSP Bacău, DSU,I SU și celelalte spitale din județ pentru a dirija cadre medicale, specialiști sau rezidenți, pentru a ne sprijini în depășirea acestei situații. În cazuri similare, unitatea noastră a trimis medici din urgență către alte spitale din județ!
În această perioadă vom asigura în continuare servicii medicale în ambulatoriu, internări de zi și continue.
Asigurăm pe această cale că întreprindem în continuare toate demersurile necesare pentru depășirea acestei situații deosebite, independente de voința noastră.
Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim multă sănătate!