Thursday, July 18, 2024


Cercetat de polițiști după ce ar fi sustras un moped și l-ar fi condus băut și fără permis

La data de 16 septembrie a.c., în jurul orei 23:15, polițiștii din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Răcăciuni au fost…

PublicatCurieruldeOnesti , in Actualitate , at septembrie 17, 2021

La data de 16 septembrie a.c., în jurul orei 23:15, polițiștii din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Răcăciuni au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de către un bărbat, din comuna Valea Seacă, cu privire la faptul că în seara aceleiaşi zile, în jurul orelor 23.00, persoane necunoscute au pătruns fără drept în curtea locuinţei sale de unde i-au sustras acestuia un moped.

Polițiștii s-au deplasat la faţa locului și au efectuat căutări pe raza comunelor Valea Seacă şi Orbeni. În localitatea Orbeni, pe DJ 119 D, a fost depistat un tânăr de 17 ani din comuna Valea Seacă, în timp ce conducea mopedul păgubitului.

Conducătorul mopedului a fost verificat în bazele de date, ocazie cu care s-a stabilit că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Întrucât acesta emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit dosar penal, cercetările efectuându-se sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și sub influenţa alcoolului.

Sursa: IPJ Bacău