Sunday, July 14, 2024


Toţi spectatorii care au cumpărat bilete vor intra la concerte, precizează organizatorii Festivalului „George Enescu”,

Toţi spectatorii care au cumpărat bilete vor intra la concerte, precizează organizatorii Festivalului „George Enescu”, menţionând că este respectată limita…

PublicatCurieruldeOnesti , in Actualitate , at septembrie 20, 2021

Toţi spectatorii care au cumpărat bilete vor intra la concerte, precizează organizatorii Festivalului „George Enescu”, menţionând că este respectată limita de 70% de ocupare a sălii.


Sursa citată menţionează că, în urma unei erori de redactare a unei adrese din partea ARTEXIM, Prefectura Capitalei a transmis că organizatorul Festivalului Enescu ar trebui să reducă cu 5% gradul de ocupare de la Ateneu.

„Accesul la concertele Festivalului Enescu nu este afectat de intrarea în vigoare a noilor reguli de protecţie sanitară în Bucureşti. Biletele la concertele de la Ateneul Român şi la Auditorium au fost vândute pentru un grad maxim de ocupare a sălii de 70%, iar la Sala Palatului şi la Sala Radio – de 50%. La Auditorium şi la Sala Radio, au fost vândute cu mult sub aceste limite. La Sala Radio, a fost acceptată o singură excepţie, pe fondul cererii foarte mari de bilete, şi au fost vândute locuri în limita a maximum 70% din sală doar la concertul lui Avishai Cohen de duminică, 19 septembrie 2021”, se arată într-un comunicat transmis AGERPRES.