Thursday, July 18, 2024


Reținuți pentru ameninţare, distrugere şi violare de domiciliu

Polițiștii Secţiei 7 Poliţie Rurală Brusturoasa, în dimineaţa zilei de 22.09.2021, au efectuat descinderi la locuinţele a trei bărbați, cu…

PublicatCurieruldeOnesti , in Actualitate , at septembrie 23, 2021

Polițiștii Secţiei 7 Poliţie Rurală Brusturoasa, în dimineaţa zilei de 22.09.2021, au efectuat descinderi la locuinţele a trei bărbați, cu vârste cuprinse între 23 și 37 de ani, toți din comuna Brusturoasa, ocazie cu care au fost puse în aplicare mandatele de aducere emise în cauză.

Cu ocazia activităţilor de cercetare s-a constatat că, în seara zilei de 19.09.2021, la locuința unei femei de 49 de ani, din comuna Agăș, ar fi venit un bărbat de 37 de ani, sub pretextul că fiica femeii ar fi plecat de la domiciliul comun din comuna Brusturoasa şi ar dori să o ducă înapoi.

Bărbatul, însoţit de un altul de 36 de ani şi un tânăr de 23 de ani, toţi din com. Brusturoasa, ar fi pătruns fără drept în curtea locuinţei, ar fi distrus aproximativ 25 metri de gard, ar fi spart geamurile de la trei ferestre ale imobilului şi ar fi ameninţat-o cu incendierea locuinţei pe mama concubinei.

În urma probatoriului administrat, față de cei trei bănuiți s-a dispus reţinerea acestora pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore.

Aceștia sunt bănuiți de comiterea infracţiunilor de tulburare a ordinii publice, ameninţare, distrugere şi violare de domiciliu, reținuți de polițiști.

Cei trei au fost escortaţi şi introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Bacău.

Sursa: IPJ Bacău