La Onești funcționează toate cele patru toalete publice moderne – Curierul de stiri
Friday, March 29, 2024


La Onești funcționează toate cele patru toalete publice moderne

Locuitorii municipiului Onești au la dispoziție, începând de ieri, patru toalete publice moderne, branșate la sistemul de canalizare, apă și…

PublicatCurierulDeStiri , in Actualitate Social , at septembrie 26, 2021

Locuitorii municipiului Onești au la dispoziție, începând de ieri, patru toalete publice moderne, branșate la sistemul de canalizare, apă și energie electrică. A patra toaletă a fost dată în folosință ieri și este situată la intersecția bulevardului Oituz cu străzile Perchiului și Poștei. Celelalte trei sunt amplasate în PArcul Municipal, la intersecția b-dului Republicii cu strada General Radu R. Rosetti, iar a treia a fost amplasată lângă podul de peste râul Cașin, la intersectia bulevardelor Oituz și Republicii.
✅ A fost dată în folosință și cea de a patra toaletă publică‼️
Aceasta a fost amplasată la intersecția bulevardului Oituz cu străzile Perchiului și Poștei.
Și această toaletă conține tot cinci compartimente: două pentru femei, două pentru bărbați și una pentru persoane cu dizabilități. Atât compartimentele pentru bărbați, cât și cele pentru femei au fost dotate diferențiat, câte una cu vas de wc normal și câte una cu vas de wc model turcesc, respectând astfel dorința oneștenilor.
De asemenea, este branșată la sistemul de canalizare, apă și energie electrică, este deschisă non-stop, iar pe timpul iernii va fi încălzită.
Am mare încredere că va fi folosită corespunzător și ne va fi de un real folos!” a postat primarul Laurențiu Neghină pe pagina sa de socializare.