Sunday, July 14, 2024


Onești: A fost anunțat programul de colectare a deșeurilor biodegradabile și reciclabile din zonele de case

Colectarea deșeurilor reciclabile din HÂRTIE/CARTON /PLASTIC/METAL din zonele/cartierele de case ale Municipiului Onești se va realiza în luna octombrie o…

PublicatCurierul , in Actualitate , at septembrie 27, 2021

Colectarea deșeurilor reciclabile din HÂRTIE/CARTON /PLASTIC/METAL din zonele/cartierele de case ale Municipiului Onești se va realiza în luna octombrie o dată la două săptămâni în fiecare zi de MIERCURI a săptămânilor 2 si 4 , astfel zilele de colectare vor fi 13.10.2021 și 27.10.2021( prima saptamana din luna este considerata prima saptamana intreaga din luna respectiva)
 Pentru o mai bună gestionare a acestor deșeuri, vă rugăm să introduceți în pubelă: doar deșeurile din hârtie și carton pliate, deșeurile din plastic (pet) și doze aluminiu presate, pungi din plastic, folii de ambalare, cutii conserve.
 ATENȚIE! Nu introduceți deșeuri de sticlă! Acestea vor fi depozitate în clopotele de culoare verde aflate la platformele din apropiere.

Colectarea deșeurilor biodegradabile din zonele/cartierele de case ale Municipiului Onești se va realiza în luna octombrie in data de 04.10.2021.
 Pentru o mai bună gestionare a acestor deșeuri, vă rugăm să introduceți în pubelă : DOAR RESTURI DE LEGUME SI FRUCTE PROASPETE SAU GATITE, RESTURI DE PAINE SAU CEREALE ,HAINE VECHI DIN FIBRE NATURALE, MARUNTITE, COJI DE OUA , COJI DE NUCA,CERNUSA DIN SOBE(CAND SE ARD NUMAI LEMNE), RUMEGUS, FAN, PAIE , RESTURI VEGETALE DIN CURTE ( FRUNZE, FLORI,VCRENGI SI NUIELE MARUNTITE), BUCATI DE LEMN MARUNTIT .