Wednesday, July 17, 2024


Politiștii locali din Onești s-au întâlnit cu reprezentanții romilor din satul Conți. Ce riscā aceștia dacă isi mai lasă animalele nesupravegheate pe domeniul public

Reprezentanții Poliției Locale Onești și cei ai Poliției Române au avut astăzi o întâlnire cu comunitatea de romi din satul…

PublicatCurierul , in Actualitate , at septembrie 29, 2021

Reprezentanții Poliției Locale Onești și cei ai Poliției Române au avut astăzi o întâlnire cu comunitatea de romi din satul Conți, la la sediul primăriei comunei Buciumi, în prezența autorităților locale .

Cu această prilej, reprezentantii romilor au fost informați despre Hotărârile Consiliului Local Onești, ce privesc accesul căruțelor cu traseele de deplasare pe raza Municipiului Onești și totodată li s-a pus în vedere modul în care aceștia își lasă nesupravegheate animalele în zona de sus a Municipiului, ocazie cu care li s-a atras atenția că, în conformitate cu prevederile legale li se pot ridica, în vederea confiscării ca măsură complementară la sancțiunile la care se expun, atât animalele cât și atelajele în cazul în care nu respectă traseele impuse prin Hotărârile Consiliului Local.

Tot cu acestă ocazie li s-au prezentat prevederile legate de supravegherea minorilor ce le intră în responsabilitate și care au fost depistați în zona de sus a orașului cu activități de cerșetorie.

Prin această activitate s-a urmărit prevenirea încălcărilor normelor legale stabilite prin hotărârile Consiliului Local Onești și ultimele neconformități identificate legate de lăsarea nesupravegheată a animalelor și a căruțelor pe raza Municipiului Onești.

Poliția Locală Onești va dezvolta în următoarea perioadă activități punctuale în zonele cu risc identificate, iar fermitatea în aplicarea prevederilor legale va fi maximă.