Thursday, July 18, 2024


Băut la volan a produs un accident

La data de 3 octombrie a.c., în jurul orei 00.30 polițiștii rutieri din cadrul Politiei Municipiului Bacău, au fost sesizați…

PublicatCurieruldeOnesti , in Actualitate , at octombrie 4, 2021

La data de 3 octombrie a.c., în jurul orei 00.30 polițiștii rutieri din cadrul Politiei Municipiului Bacău, au fost sesizați despre faptul că pe strada s-a produs un accident de circulaţie cu pagube materiale.

Din cercetările efectuate a reieșit faptul că, în timp ce un bărbat de 40 ani, conducea un autoturism, pe fondul consumului de alcool, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu gardul unui imobil.

Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 1,38 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la S.J.U. Bacău unde i-au fost recoltate doua probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, s-a întocmit dosar penal efectuându-se cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană, aflată sub influența băuturilor alcoolice.