Wednesday, July 17, 2024


Laurențiu Neghină: „Pentru a doua oară, în ultimul an, Oneștiul este pedepsit de guvernanți”

Primarul Oneștiului, Laurențiu Neghină a dat publicității, în urmă cu puțin timp, o declarație, nemulțumit de faptul că dintre cele…

PublicatCurierul , in Actualitate , at octombrie 8, 2021

Primarul Oneștiului, Laurențiu Neghină a dat publicității, în urmă cu puțin timp, o declarație, nemulțumit de faptul că dintre cele 93 de localități din județul Bacău, doar trei nu au primit bani la rectificarea bugetară a Guvernului, din 6 octombrie 2021, iar una dintre acestea este Municipiul Onești.

„ESTE OFICIAL!
La viitoarele alegeri voi candida pentru funcția de primar din partea UDMR!
Pentru a doua oară, în ultimul an, Oneștiul este uitat sau pedepsit de guvernanți.
Dintre cele 93 de localități din județul Bacău, doar trei nu au primit bani la rectificarea din 6 octombrie 2021 iar una dintre acestea este Municipiul Onești.
Mult, puțin, suma ar fi contat în administrarea problemelor orașului, însă gestul este murdar și vine ca o dovadă în plus că rectificarea bugetară este o răsplată politică și nu, cum ar fi firesc, un ajutor în rezolvarea problemelor cu care se confruntă administrațiile locale.
Mai mult, suntem printre puținile primării din România care am alocat bani din fonduri proprii (3.000.000 lei), pentru a plăti burse elevilor, rezolvând și de această dată o problemă ignorată de guvernanți.
Sunt revoltat și vă spun că începe să îmi fie rușine că sunt român în România, felicit marea familie PNL-PSD-UDMR, deși recunosc că mi-aș fi dorit să aibă loc și PMP!
Dacă aceasta este formula câștigătoare pentru bunăstarea României, eu mă înclin și aștept ziua de mâine când vom trăi mai bine!
Dumnezeu să ne aibe în pază!”