Wednesday, July 17, 2024


Cum va fi vremea azi și mâine

Vremea se va menţine mai rece decât în mod obişnuit, iar cerul va fi variabil, cu înnorări ziua în majoritatea…

PublicatCurierulDeStiri , in Actualitate Social , at octombrie 17, 2021

Vremea se va menţine mai rece decât în mod obişnuit, iar cerul va fi variabil, cu înnorări ziua în majoritatea regiunilor. De miercuri, temperaturile încep să crească uşor.

Astăzi vremea se va menține mai rece decât în mod obișnuit, deși valorile termice diurne vor fi în creștere față de zilele anterioare. Cerul va fi variabil în vestul și nord-vestul țării și va avea înnorări temporare în rest. Va ploua slab, mai ales în timpul zilei, pe arii restrânse în regiunile sudice și sud-estice și izolat în cele centrale și estice.

Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor situa între 11 și 17 grade, iar cele minime între 0 și 9 grade, cele mai scăzute fiind în depresiuni. Izolat vor fi condiții de ceață.

Mâine cerul va fi variabil, cu înnorări ziua în majoritatea regiunilor, iar noaptea cu precădere în cele nord-estice. Izolat și trecător vor fi ploi slabe sau burnițe, în prima parte a intervalului în sud și la munte, iar spre sfârșitul acestuia în nord est. Vântul va sufla slab și moderat.

Temperaturile maxime, în general în creștere ușoară față de ziua anterioară, se vor încadra între 11 și 19 grade, iar cele minime se vor situa între 0 și 10 grade, ușor mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei. Izolat vor fi condiții de ceață.