Thursday, July 18, 2024


Alexandru Cristea se alaturā echipei executivului oneștean pentru „a pune umărul” la atragerea de fonduri europene

Fostul consilier local, Alexandru Cristea a anunțat cā de astăzi va începe o noua etapa și anume:” m-am alăturat executivului…

PublicatCurierul , in Actualitate , at octombrie 18, 2021

Fostul consilier local, Alexandru Cristea a anunțat cā de astăzi va începe o noua etapa și anume:” m-am alăturat executivului în calitate de consilier al viceprimarului Adrian Jilcu, pe probleme de fonduri nerambursabile. Întrucât calitatea de consilier local nu îmi permite să mă implic activ în pregătirea viitorului exercițiu de finanțare, astăzi am demisionat din funcția de consilier local și m-am alăturat colegilor din primărie pentru a sprijini activitatea serviciului de integrare europeană.
Îmi propun să avem o abordare mai pragmatică și mai curajoasă în ceea ce privește atragerea de fonduri, rezultate mai rapide și o echipă corect dimensionata și omogenă.
Le mulțumesc colegilor din consiliul local și de la cabinetul domnului secretar pentru buna colaborare din anii trecuți și, de asemenea, domnilor primar și viceprimar pentru încrederea acordată!”
Alexandru Cristea are o bogata experiență în atragerea de finantari cu bani de la U.E, în ultimii ani lucrând ca și consultant pentru atragerea de fonduri nerambursabile pentru mediul privat de afaceri.