Thursday, July 18, 2024


11 persoane din Tg Ocna amendate datorită sistemului de supraveghere video

Cele peste 50 de camere de supraveghere video instalate luna trecută la Târgu Ocna de către primărie își dovedescc utilitatea…

PublicatCurierulDeStiri , in Actualitate Social , at octombrie 19, 2021

Cele peste 50 de camere de supraveghere video instalate luna trecută la Târgu Ocna de către primărie își dovedescc utilitatea nu numai pentru siguranța cetățenilor, ci și pentru depistarea celor certați cu educația.

Unul dintre obiectivele urmărite prin utilizarea sistemului de supraveghere video de la platformele de colectare a deșeurilor este identificarea autorilor faptelor de natură contravențională – abandonarea deșeurilor pe domeniul public, informează Primăria Târgu Ocna.

Sistemul de supraveghere video s-a dovedit util, fiind identificate, până în prezent, 11 persoane care au abandonat deșeuri de diverse categorii pe domeniul public.

Primăria orașului Târgu Ocna a sancționat persoanele în cauză, conform legislației în vigoare, cu amenzi cuprinse între 500 și 1.000 de lei.

„Demersurile întreprinse de către Primăria orașului Târgu Ocna nu au ca scop principal sancționarea persoanelor care se abat de la cerințele legale în domeniul Protecției Mediului, ci determinarea unei schimbări în comportamentul acestora. Prioritatea noastră este ca Târgu Ocna să fie un oraș curat, frumos și atractiv!”, precizează Cristian-Aurel Ciubotaru, primarul orașului.