153 de sancţiuni contravenţionale la regimul circulaţiei rutiere constate de polițiștii băcăuani în numai 24 de ore – Curierul de stiri
Thursday, April 18, 2024


153 de sancţiuni contravenţionale la regimul circulaţiei rutiere constate de polițiștii băcăuani în numai 24 de ore

În cadrul activităţilor desfăşurate, în cursul zilei de 18 octombrie a.c., de către poliţiştii rutieri, au fost aplicate 153 de…

PublicatCurierulDeStiri , in Actualitate , at octombrie 19, 2021

În cadrul activităţilor desfăşurate, în cursul zilei de 18 octombrie a.c., de către poliţiştii rutieri, au fost aplicate 153 de sancţiuni contravenţionale la regimul circulaţiei rutiere. De asemenea, polițiștii au reținut 18 permise de conducere, au retras 3 certificate de înmatriculare şi au constatat 3 infracţiuni la regimul rutier.

Poliţiştii rutieri au continuat activităţile pe drumurile publice din județul Bacău, pentru prevenirea şi combaterea principalelor cauze generatoare de accidente de circulaţie.

S-a acționat pentru depistarea și sancționarea participanților la trafic care nu respectă regulile de circulație.

Astfel, în 24 de ore, poliţiştii au aplicat 153 de sancţiuni contravenţionale la regimul circulaţiei rutiere. De asemenea, polițiștii au reținut 18 permise de conducere, au retras 3 certificate de înmatriculare şi au constatat 3 infracţiuni la regimul rutier.