Thursday, July 18, 2024


Campanie de informare derulată de Poliția Locală Onești

Poliția Locală Onești este tot mai prezentă în viața comunității locale prin acțiuni menite să dezvolte spiritul civic al locuitorilor…

PublicatCurierulDeStiri , in Actualitate Social , at octombrie 21, 2021

Poliția Locală Onești este tot mai prezentă în viața comunității locale prin acțiuni menite să dezvolte spiritul civic al locuitorilor municipiului Onești.
Zilele acestea agenții oneșteni desfășoară o campanie preventivă de conștientizare a conducătorilor auto cu privire la respectarea normelor legale privind oprirea și staționarea autoturismelor în locurile special amenajate.
” Ca urmare a sesizărilor venite de la cetățenii municipiului, Poliția Locală Onești a demarat o campanie preventivă de conștientizare a conducătorilor auto cu privire la respectarea normelor legale privind oprirea și staționarea autoturismelor în locurile special amenajate.
 Rolul acestei campanii este în primul rând de conștientizare a conducătorilor auto, iar acolo unde aspectele constatate se repetă se va proceda la luarea măsurilor legale față de conducătorii auto care nu se conformează.
 Astfel polițiștii locali vor acorda șoferilor care nu respectă normele legale, avertismente, urmând ca cei care vor continua să staționeze sau să oprească în locuri nepermise să fie sancționați contravențional.
 Poliția Locală Onești: 0771 394 606”, se arată într-o postare de pe pagina de socializare a instituției.