Sunday, December 5, 2021


Primarul Laurențiu Neghinā a prezentat bilanțul primului an de mandat. Primăria Onești încheie anul cu 12.000.000 lei, excedent bugetar

„Pe 31 octombrie se va implini un an de când, odată cu depunerea jurământului pentru funcția de Primar al Municipiului…

PublicatCurierul , in Actualitate , at octombrie 22, 2021

„Pe 31 octombrie se va implini un an de când, odată cu depunerea jurământului pentru funcția de Primar al Municipiului Onești, am promis în fața dumneavoastră, stimați oneșteni, că voi face tot ceea ce îmi stă în putere pentru binele și dezvoltarea orașului nostru.
În data de 21 octombrie, în cadrul ședinței Consiliului Local, am făcut un bilanț al primului an de mandat. Am prezentat lucrările de investiții realizate până acum, dar și o situație a proiectelor în curs de implementare.
Întreaga ședință poate fi urmărită pe pagina oficială a Primăriei Municipiului Onești. De asemenea pe pagina de facebook a primăriei puteți vizualiza și “Lista cu investițiile finalizate în anul 2021 si cu cele în curs de realizare”.
Consider că este important de punctat că Primăria Onești va încheia anul 2021 cu un excedent bugetar de 12.000.000 lei (120 de miliarde lei vechi), bani proveniți doar din economiile făcute în acest an.
Vă mulțumesc pentru încrederea pe care mi-ați acordat-o în urmă cu un an și vă asigur că voi face tot ceea ce este omenește posibil pentru a nu vă dezamăgi!”, a declar Laurențiu Neghinā, primarul Oneștiului.

Lista cu investițiile finalizate în anul 2021 si cu cele în curs de realizare