Thursday, July 18, 2024


Trei asociații de proprietari din Onești ar fi trebuit să rămână astăzi fără apă din cauza debitelor. Laurențiu Neghinā: „Am insistat către Raja să le mai acorde o săptămână pentru achitarea datoriilor”

Societatea Raja SA a emis notificări/preavize, săptămâna trecută, către patru asociații de proprietari din Onești cărora li s-a adus la…

PublicatCurierul , in Actualitate Comunicate , at noiembrie 8, 2021

Societatea Raja SA a emis notificări/preavize, săptămâna trecută, către patru asociații de proprietari din Onești cărora li s-a adus la cunoștință că, începând cu data de 8 noiembrie 2021, le va fi sistată furnizarea cu apă pentru neplata facturilor restante, fiind debranșați de la sistemul public de alimentare cu apă.

Doar una din cele patru asociații a reușit să-și achite datoriile, celelalte trei urmând sa fie debransate în cursul zilei de astăzi.

„Am purtat discuții cu reprezentanții Raja Onești și am insistat ca celor trei asociații sa li se mai acorde un răgaz de o săptămână pentru a-și achita debitul restant. Rog conducerile celor trei asociații de proprietari vizate, precum și pe locuitorii din cadrul acestora sa facă toate eforturile pentru achitarea datoriilor evitând astfel consecințele ce vor rezulta prin oprirea apei și cheltuieli suplimentare, respectiv taxele de debranșare și rebranșare care se pot ridica la nivelul datoriilor existente”, a declarat primarul Laurențiu Neghinā

Dacă datoriile către Raja nu vor fi achitate pânā pe 15 noiembrie 2021, zeci de onesteni risca sa fie debranșați de la sistemul public de alimentare cu apā.