Thursday, July 18, 2024


Reprezentantele Oneștiului încheie turul pe primele 2 locuri în Seria Valea Trotușului

Sâmbătă și duminica trecută s-au disputat meciurile contând pentru etapa cu numărul 11, ultima a turului Ligii a 4-a Bacău,…

PublicatCurierulDeStiri , in Actualitate Sport , at noiembrie 19, 2021

Sâmbătă și duminica trecută s-au disputat meciurile contând pentru etapa cu numărul 11, ultima a turului Ligii a 4-a Bacău, seria Valea Trotușului. Echipele care reprezintă Oneștiul în această competiție, AS SPORTUL ONEȘTI și AFCS Viitorul Curița/CSS Onești au terminat pe primele 2 poziții ale clasamentului, după ce au câștigat meciurile de sâmbătă.

Astfel, liderul AS SPORTUL ONEȘTI a trecut de ocupanta locului 4, AS Măgura Cașin, scor 3-2, golurile câștigătorilor fiind marcate de Răzvan Covaci – 2 și unul Radu Boacă.

De partea cealaltă Viitorul a făcut rocada în clasament cu CSM Moinești ca urmare a victoriei cu scorul de 3-1 , goluri marcate de Radu Tudor – 2 și Silviu Lupu – 1.

La finalul acestui tur de campionat în care echipa este în reconstrucție, principalul finanțator al grupării FC Viitorul, Mihai Fudulache s-a declarat mulțumit de lot și de colaborarea demarată cu CSŞ ONEŞTI.

” Dacă m-ar fi întrebat cineva la începutul turului dacă aş fi mulțumit de locul 2, aș fi spus nu, în schimb m-a mulțumit atitudinea tuturor celor implicați. Planul de extindere al clubului este pe pe orizontală (să avem la toate categoriile de vârstă grupe de copii înscrise, inclusiv fete), iar graficul este respectat, până în prezent avem 5 grupe active. Sperăm într o pregătire bună de iarnă, chiar și cu un cantonament la munte pentru echipele noastre, iar în retur să fim și mai buni.
Pe lângă planul sportiv, ne dorim să punem umărul la dezvoltarea, educarea și crearea unor relații de prietenie între copii, de aceea sloganul nostru este „Prietenii”. Așteptăm și alții copii să se înscrie în clubul nostru, considerând că toți copiii au dreptul să facă sport, GRATUIT.
Mulțumesc şi pe această cale tuturor celor implicați, colegilor de la CSŞ ONEŞTI, Domnului Florin Rădulescu, antrenorilor, copiilor, părinților ce fac la rândul lor eforturi și nu în ultimul rând, spectatorilor.
Mulțumim de asemenea domnului primar Laurențiu Neghină, Consiliului Județean BACĂU – în special domnului vicepreședinte Gelu Panfil, CONSILIULUI LOCAL CAŞIN şi primarului Cosmin Curelea pentru sprijinul acordat în acest tur de campionat.
Alături de ceilalți sponsori ai echipei ne pregătim pentru sărbătorile ce vin pentru a face fericiți copii cu situații financiare precare, pentru a le ușura calea către educație și sport
Facem paşi mărunți, an de an, dar suntem pe drum cel bun!!!” , a declarat Mihai Fudulache, finanțatorul FC VIITORUL/CSȘ ONEȘTI

Iată rezultatele complete ale rundei și clasamentul la finalul turului :

AFCS Viitorul Curița/CSS Onești 3 – 1 CSM Moinești

AS SPORTUL ONESTI 3 – 2 AS Magura Casin

AS Viitorul Căiuți 0 – 5 CS UZU Dărmănești

AS Viitorul Urechești 8 – 1 C.S. MAGURA TG. OCNA

AS Voința Brătești 9 – 1 AS Vulturul Măgirești

AS Bârsănești 11 – 1 AS Bradul M Casin