Thursday, July 18, 2024


Un șofer a fost prins conducând cu 197 km/h pe DN 2-E 85, în afara localității Cleja

Un șofer a rămas pieton pentru trei luni și va trebui să achite și o amendă substanțială după ce a…

PublicatCurierulDeStiri , in Actualitate Social , at noiembrie 23, 2021

Un șofer a rămas pieton pentru trei luni și va trebui să achite și o amendă substanțială după ce a fost depistat de aparatul radar că circula cu o viteză cu mult peste limita legală chiar în afara localității.

Bărbatul de 46 de ani a fost identificat de polițiștii rutieri din Bacău, la sfârșitul săptămânii trecute, în timp ce circula pe DN 2-E 85, în afara localității Cleja, cu viteza de 197 km/h. Polițiștii l-au amendat cu 2.900 de lei și s-au dispus măsuri de reținere a permisului de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 de zile.

În total, în perioada 19-21 noiembrie a.c., la nivelul județului Bacău, polițiștii au aplicat 495 de sancțiuni contravenționale la regimul circulației rutiere, informează IPJ Bacău.

De asemenea, polițiștii au reținut 80 de permise de conducere, au retras 11 certificate de înmatriculare și au constatat 15 infracțiuni.

Din totalul sancțiunilor contravenționale, 289 au fost aplicate pentru încălcarea limitelor legale de viteză, iar ca măsură complementară au fost reținute 58 de permise de conducere.