Wednesday, July 17, 2024


Acțiune a poliţiştilor Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au acţionat pe raza judeţului Bacău, pentru prevenirea şi combaterea evaziunii…

PublicatCurieruldeOnesti , in Actualitate , at noiembrie 26, 2021

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au acţionat pe raza judeţului Bacău, pentru prevenirea şi combaterea evaziunii fiscale în domeniul comerțului cu produse alimentare și industriale, precum și a produselor accizabile.

La data de 24 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul I.P.J. Bacău – Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice au desfăşurat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii evaziunii fiscale, pe raza judeţului Bacău.

În urma activităţilor desfăşurate, au fost verificate 16 societăți comerciale şi au fost aplicate 9 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 43.500 de lei. Totodată, a fost confiscată suma de 2.100 de lei.

Exemplu: În urma verificărilor economice efectuate la punctul de lucru al unei societăţi comerciale din comuna Ungureni, s-a constatat că operatorul economic a comercializat produse din tutun la bucată. În cauză, a fost aplicată sancţiunea contravenţională în valoare de 5.000 de lei.

Sursa: IPJ Bacău