Thursday, July 18, 2024


Prima zăpadă s-a așternut la Onești. Angajații D.P.P au început deszăpezirea încă de azi-noapte

Meteorologii au prelungit valabilitatea codului galben și avertizării meteorologice de vreme severă pentru mai multe zone ale țării.  La Onești…

PublicatCurierul , in Actualitate , at decembrie 8, 2021

Meteorologii au prelungit valabilitatea codului galben și avertizării meteorologice de vreme severă pentru mai multe zone ale țării. 

La Onești se acționează pentru deszăpezire, încă de la ora 04.00 și se va lucra la foc continuu până când va fi înlăturată zăpada.

„La acest moment se deszăpezește cu șase utilaje: o basculă cu lamă și sărăriță, o cisternă cu lamă și dispersor de clorură, două tractoare echipate cu lamă, două autogredere. De asemenea, pe trotuare și alei se acționează cu șase freze de zăpadă,” a declarat Laurențiu Neghinã, primarul Municipiului Onesti.

Angajații de la secția Drumuri din cadrul DPP lucrează în schimburi, la fel și echipele de intervenție care sunt în alertă pe toată durata codului galben.

Lucrătorii DPP intervin la aceasta oră și cu material antiderapant pe toate străzile din oraș.

Traficul rutier în oraș se desfășoară în condiții de iarnă.

Polițiștii rutieri îi sfătuiesc pe șoferi să circule prudent și să adapteze viteza la condițiile de drum.

Municipalitatea reamintește că pune la dispoziție, prin societatea DPP, numărul de telefon 0799.201 408 pentru semnalarea de către oneșteni a eventualelor probleme apărute în urma ninsorilor.