Thursday, July 18, 2024


Aproximativ două tone de muşchi ţigănesc şi urechi de porc, depistate cu bacteria Listeria.Produsele se găsesc și la magazinele din Onești. Au fost retrase de la vânzare din 10 județe

În jur de două tone de muşchi ţigănesc şi urechi de porc – depistate cu bacteria Listeria – au fost…

PublicatCurierul , in Actualitate , at decembrie 13, 2021

În jur de două tone de muşchi ţigănesc şi urechi de porc – depistate cu bacteria Listeria – au fost retrase de la vânzare din 10 județe și din mai multe țări din Uniunea Europeană, inclusiv din Italia, Spania și  Marea Britanie.

Mușchiul țigănesc și urechile de porc, sub forma unor snaksuri, retrase acum de la vânzare, sunt produse şi distribuite de societatea Marcel SRL în mai multe ţări din spaţiul comunitar, dar şi în 10 judeţe de la noi.

Aproximativ două tone au ajuns în afara ţării, respectiv în Marea Britanie, Belgia, Germania, Italia, Spania şi Irlanda.

Fabrica a fost verificată și temporar închisă. Nu va fi repornită până când nu vor fi rezultate negative la următoarele 10 probe, anunță Autoritatea Sanitar-Veterinară.

Se recomandă persoanelor care deţin aceste produse să nu le consume, să le distrugă sau să le aducă înapoi în magazine și să recupereze banii.