Urmărit internaţional, prins de poliţiştii băcăuani conducând cu 115 km/oră în localitate – Curierul de stiri
Wednesday, February 21, 2024


Urmărit internaţional, prins de poliţiştii băcăuani conducând cu 115 km/oră în localitate

Miercuri, 19 ianuarie 2022, un echipaj de poliție din cadrul Biroului Rutier Bacău, în timp ce desfăşura activităţi de monitorizare…

PublicatCurierulDeStiri , in Actualitate Social , at ianuarie 21, 2022

Miercuri, 19 ianuarie 2022, un echipaj de poliție din cadrul Biroului Rutier Bacău, în timp ce desfăşura activităţi de monitorizare a traficului pe Calea Moineşti, a surprins un autoturism circulând cu viteza de 115 km/h, fapt pentru care a fost oprit.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău a precizat că autorităţile belgiene l-au dat în urmărire internaţională pe respectivul bărbat pentru comiterea unor infracţiuni informatice şi constituire de grup infracţional organizat.

‘Un echipaj de poliţie din cadrul Biroului Rutier Bacău, în timp ce desfăşura activităţi de monitorizare a traficului, pe strada Calea Moineşti, din localitate, a surprins un autoturism circulând cu viteza de 115 km/h, fapt pentru care a fost oprit. La volanul autoturismului se afla un bărbat, de 44 ani, din municipiul Bacău, pe numele căruia fusese emis un mandat european de arestare’, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, inspectorul principal Cătălina Păduraru.

Bărbatul a fost preluat de către poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Bacău, în vederea efectuării demersurile necesare declanşării procedurii de predare către autorităţile belgiene.