Polițiștii băcăuani vor acționa în serviciul comunității de 1 MAI – Curierul de stiri
Friday, April 19, 2024


Polițiștii băcăuani vor acționa în serviciul comunității de 1 MAI

Peste 200 de poliţişti vor acţiona zilnic, în județul Bacău, în perioada 29.04-02.05.2022, suplimentar față de dispozitivul curent, pentru asigurarea…

PublicatCurierulDeStiri , in Actualitate , at aprilie 29, 2022

Peste 200 de poliţişti vor acţiona zilnic, în județul Bacău, în perioada 29.04-02.05.2022, suplimentar față de dispozitivul curent, pentru asigurarea ordinii şi liniştii publice, protejarea drepturilor şi libertăţilor cetăţenilor, a patrimoniului acestora, precum şi pentru prevenirea oricăror fapte antisociale.

Polițiștii Inspectoratului de poliție Județean Bacău vor fi la datorie, în serviciul comunității, în perioada 29.04-02.02.2022.

Pe lângă activităţile de asigurare a unui climat de ordine şi siguranţă publică, poliţiştii băcăuani vor fi prezenţi şi în cadrul dispozitivelor suplimentare instituite în zona lăcaşurilor de cult, precum şi în locurile unde se desfăşoară manifestările prilejuite de Sărbătoarea Izvorului Tămăduirii și sărbătorirea Zilei Internaționale a Muncii.

Peste 700 de polițiști vor acționa în teren, în cele 4 zile pentru asigurarea ordinii și liniștii publice și pentru a interveni rapid atunci când sunt sesizați cu privire la comiterea unor fapte antisociale. De asemenea, 376 de patrule de siguranţă publică, pedestre și auto, vor acţiona în această perioadă, pentru prevenirea şi descurajarea faptelor antisociale.

Pe drumurile publice se va asigura prezenţa activă a polițiștilor rutieri, pe principalele artere, pentru combaterea excesului de viteză, prevenirea accidentelor, fluidizarea şi controlul circulaţiei rutiere. Polițiștii vor lua măsuri ferme pentru prevenirea și descurajarea oricăror evenimente ce ar putea afecta liniștea comunității.

Activităţile vor fi desfăşurate în sistem integrat, împreună cu celelalte instituţii cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice.

Inspectoratul de Poliție Județean Bacău este la datorie pentru sărbători liniștite!